Messi’s Aanstaande Bezoek Aan Gillette Stadium Breekt Bezoekersrecord

Het verwachte bezoek van Lionel Messi aan het Gillette Stadium voor de wedstrijd tussen de New England Revolution en Inter Miami zal naar verwachting een nieuw bezoekersrecord vestigen. Met al meer dan 60.000 verkochte tickets en nog minder dan 5.000 beschikbaar, staat de wedstrijd van 27 april op het punt het vorige record van 61.316 bezoekers uit de MLS Cup van 2002 te overtreffen. Dit overweldigende aantal verkochte tickets weerspiegelt de enorme aantrekkingskracht van Messi, ondanks recente afwezigheid van de speler door een hamstringblessure. Gillette Stadium, bekend als thuisbasis van de zesvoudige Super Bowl-winnaars New England Patriots, ziet een stijging in het aantal voetbalfans, gedreven door de populariteit van Messi. Miami-manager Gerardo “Tata” Martino heeft opgemerkt dat Messi momenteel van week tot week wordt beoordeeld, waarbij de nadruk ligt op zijn herstel voor de komende wedstrijden.

error: Kopiëren mag niet!