Lakers Overwinnen Bucks in Dubbele Overtime

In een spannende NBA-wedstrijd versloegen de Los Angeles Lakers de Milwaukee Bucks met 128-124 na een dubbele verlenging, dankzij een opvallende triple-double van Austin Reaves. Ondanks het ontbreken van ster LeBron James, toonde Reaves met 29 punten, 14 rebounds en 10 assists een briljante prestatie, culminerend in een cruciale driepunter in de laatste momenten. De Lakers pakten hiermee hun vierde opeenvolgende overwinning op tijdens hun zes wedstrijden durende tour. Anthony Davis maakte ook indruk met 34 punten en 23 rebounds.

In andere wedstrijden wist Golden State de Miami Heat te overmeesteren met 113-92, ondanks het missen van belangrijke spelers door de Heat. Oklahoma City Thunder maakte een comeback tegen de New Orleans Pelicans met een 119-112 overwinning, aangedreven door Jalen Williams en Josh Giddey. De Dallas Mavericks behaalden een comfortabele overwinning van 132-96 tegen de Sacramento Kings, geholpen door Luka Doncic’s uitmuntende eerste helft. Deze en meer actie voltooiden een boeiende reeks NBA-wedstrijden.

error: Kopiëren mag niet!