50-jarige man overlijdt in MMC aan gevolgen aanrijding door auto – Doorgereden automobilist wordt opgespoord

De 50-jarige D.M., alias ‘King’, die zondagochtend 24 maart door een personenauto op de Ramdath Tewarieweg in het district Nickerie was aangereden, is woensdag 27 maart in het Mungra Medisch Centrum (MMC) te Nieuw Nickerie overleden aan de gevolgen van de aanrijding.

De bestuurder van de personenauto is na de aanrijding doorgereden en liet het slachtoffer in hulpeloze toestand achter op het wegdek. Deze bestuurder heeft zich nog niet aangemeld bij de politie.

De Verkeer Unit van Regio West van het Korps Politie Suriname is belast met het verdere onderzoek van deze aanrijding.

De politie doet een beroep op de automobilist van deze aanrijding zich aan te melden bij de politie van het politiebureau Paradise. Verder vraagt de politie ook aan de samenleving om alle informatie die kunnen leiden tot het achterhalen van de verblijfplaats van deze automobilist door te spelen aan de politie van voormelde bureau op het nummer 0236122, de gratis tiplijn op het nummer 179 of het Command Center op het nummer 115.

error: Kopiëren mag niet!