Sharon Osbourne over Ozzy: “Altijd Ongepast Geweest”

Sharon Osbourne beschrijft haar echtgenoot, Ozzy Osbourne, als ‘altijd ongepast tegenover vrouwen’ en erkent haar bewuste keuze om bij hem te blijven ondanks zijn gedrag.

In een uitgebreid huwelijk van 41 jaar met de Black Sabbath frontman, gebruikt Sharon haar liefde voor Ozzy als basis om loyaal te blijven. Ze erkent Ozzy’s verslavingen en is bereid om hiermee om te gaan, ondanks de realiteit dat ‘hij het echte leven niet zal veranderen’.

Ozzy’s gebrek aan filter bij het communiceren, zelfs in potentieel gevoelige situaties, wordt genoemd als een van zijn kenmerken. Relatietherapie bleek onsuccesvol, met Ozzy die een sessie voortijdig verliet.

Door de jaren heen zijn Sharon en Ozzy open geweest over hun huwelijksproblemen en Ozzy’s verleden met drugsgebruik, waarbij Sharon onthult dat Ozzy stoned was tijdens elke aflevering van hun realityshow ‘The Osbournes’.

error: Kopiëren mag niet!