Huizen van Sean ‘Diddy’ Combs overvallen door FBI in Miami Beach.

Federale agenten hebben een inval gedaan in twee herenhuizen op Star Island die eigendom zijn van entertainmentmagnaat Sean Combs, beter bekend als Diddy, vertelden federale bronnen maandag aan de Miami Herald.

Bijna een maand voorafgaand aan de inval werd Diddy er in een rechtszaak van beschuldigd de leider te zijn van een criminele onderneming die omschreven kon worden als een ‘criminele organisatie voor sekshandel’.

Het was de vijfde rechtszaak tegen Diddy sinds zijn ex-vriendin Cassandra ‘Cassie’ Ventura afgelopen november gerechtelijke documenten indiende waarin hij de oprichter van Bad Boy Records beschuldigde van het herhaaldelijk verkrachten en fysiek misbruiken van haar gedurende bijna tien jaar terwijl ze af en toe aan het daten waren, te beginnen in 2007.

error: Kopiëren mag niet!