Surveillerende agenten houden verdachte met kruiwagen vol vis aan 

Surveillerende agenten van politiebureau Livorno kwamen woensdagochtend 20 maart rond drie uur ter hoogte van de Trefbalstraat de 29 jarige R.D. tegen. Hij duwde een grijze kruiwagen voort met daarin 4 dozen en 1 grote zak grote garnalen, 7 pakken bevroren vissoorten, een weegschaal en een tas met SRD 6.165,90 en wat euromuntjes. 

Gelet op het tijdstip stelde de politie een onderzoek in. Tijdens het onderzoek verklaarde de man, dat hij de goederen bij enkele Venezolanen had gekocht en dat het geld van hem was. Bij twee visverwerkingsbedrijven in het ressort werd navraag gedaan, waar de wachters verklaarden dat zij de verdachte niet kennen en dat zij ook geen Venezolanen in de omgeving hadden gezien.

Omdat het vermoeden bestaat dat de goederen van diefstal afkomstig zijn, werd R.D. naar het politiebureau te Livorno overgebracht. Bij zijn voorgeleiding ontkende hij zich schuldig te hebben gemaakt aan een strafbaar feit.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie werd de verdachte in verzekering gesteld, terwijl de goederen in beslag zijn genomen.

Aan belanghebbenden wordt gevraagd zich te melden bij het politiebureau Livorno voor het doen van aangifte.

error: Kopiëren mag niet!