‘Thare Radhika’ van populaire zanger Steven Dharampal is uit 

In gesprek met Dagblad Suriname zegt de Baithak – en Chutney zanger Steven Dharampal: “Nadat we een aantal optredens hadden verzorgd en dit nummer ten gehore brachten in een dansbare ‘style’ en het publiek los ging op de dansvloer, en zelfs meezongen, keken Kishen (Ramadhin) en ik elkaar aan en dachten wij gelijk: wij gaan dit uitbrengen.”

Baithakgana legende T. Sanatan heeft dit nummer eerder uitgebracht op LP, en sinds vrijdag 22 maart staat deze online op het YouTube-kanaal van Steven Dharampal.

“Bij deze wil ik de gelegenheid nemen om Rahana Nanhekhan te bedanken voor haar leuke interview voor de lezers. Ook de directie en alle medewerkers van RBN en Dagblad Suriname bedanken wij. Shubh Holi aan de hele wereld namens mevrouw Joyce Dharampal-Kathusing, Steven, Danny, Santusha Dharampal en Kishen Ramadhin.”

Steven’s slogan: “Enjoy dance aur soeniye bhi … Jai Radhe Shaam”. 

(Rahana N.)

error: Kopiëren mag niet!