Selena Gomez onthult lieve ‘Long Distance’-romantiekkaart van vriend Benny Blanco

‘Gelukkige eerste virtuele date!’ aldus Benny’s roze kaart, die Selena deelde terwijl ze nadacht over de ‘vibes’ van een ‘langeafstandsrelatie’. Selena Gomez en Benny Blanco houden van elkaar als een liefdeslied dat nooit zal eindigen.

De 31-jarige genomineerde voor de Golden Globe Award maakte een foto van een kaart van haar 36-jarige vriend, terwijl ze op woensdag 20 maart via haar Instagram Stories nadacht over hun huidige langeafstandsstatus.

Aan de linkerkant van de kaart staat een schets van een bloem. Onderaan Selena’s afbeelding schreef ze ‘#longdistancerelationship vibes’.

Het paar is sinds medio 2023 aan het daten, bevestigde de Only Murders in the Building-actrice in december terwijl ze reageerde op fans op social media. Destijds hadden ze al zes maanden een relatie, maar Selena en Benny hadden hun romance net openbaar gemaakt. Het duo had in de loop der jaren samengewerkt aan muziek voordat ze verliefd werden.

Sinds de bevestiging van hun relatie heeft Selena foto’s van Benny gedeeld op social media en hem naar verschillende rode loper-evenementen gebracht, waaronder de Golden Globes eerder dit jaar. Hoewel ze die avond geen prijs heeft gewonnen, heeft de ster van Wizards of Waverly Place in januari een mooie foto van hen die zoenen geüpload naar haar Instagram Stories.

‘Ik heb gewonnen”, schreef ze op de foto. De maand daarop bracht Selena haar nieuwste single ‘Love On’ uit, samen met de bijbehorende videoclip. Terwijl ze het nieuwe nummer besprak, vertelde de Hulu-ster in februari aan Zane Lowe van Apple Music dat ze zich ‘het veiligst’ voelt bij Benny.

error: Kopiëren mag niet!