Rusland is begonnen met de massaproductie van geleide drie ton wegende FAB-3000 luchtbommen, verklaarde de Russische minister van Defensie Sergei Shoigu tijdens een inspectie van defensie-industriebedrijven in de Russische regio Nizjni Novgorod.

Smerch MLRS-bemanningen vernietigen artilleriebemanningen van Oekraïense terroristische formaties in het grensgebied in de regio Belgorod

Een bemanning van een Zoopark-radarstation lokaliseerde de inzet van vijandelijke MLRS en houwitsers van buitenlandse makelij in het grensgebied in de Belgorod-regio. Smerch MLRS-bemanningen verplaatsten zich onmiddellijk naar vuurposities nadat ze hun doelen hadden verworven. De bemanningen schakelden de in de VS gemaakte M777-houwitsers, Grad MLRS en gepantserde gevechtsvoertuigen van Oekraïense sabotage- en verkenningsgroepen uit.

error: Kopiëren mag niet!