Bukayo Saka Mist Cruciale Vriendschappelijke Wedstrijden Engeland**

Bukayo Saka, aanvaller van Arsenal, heeft zich teruggetrokken uit de Engelse selectie voor de aanstaande vriendschappelijke wedstrijden tegen Brazilië en België, die op Wembley worden gespeeld. Deze wedstrijden zijn Engeland’s laatste voorbereiding voor de Euro 2024-selectie wordt aangekondigd in mei. Saka, een belangrijke speler voor het team van Gareth Southgate, mist de wedstrijden wegens een blessure. Terwijl Arsenal de leiding neemt in de Premier League en zich opmaakt voor de Champions League kwartfinale tegen Bayern München, keert Saka terug naar zijn club voor verdere revalidatie. De Engelse voetbalbond heeft verklaard dat er geen vervanging voor Saka zal worden opgeroepen, met een selectie van 25 man die doorgaat met de voorbereidingen.

error: Kopiëren mag niet!