Takehiro Tomiyasu Verlengt Contract bij Arsenal tot 2026

Takehiro Tomiyasu, de Japanse international, heeft zijn contract bij Arsenal verlengd, waardoor hij tot 2026 bij de club blijft, met een optie voor een extra jaar. Deze beslissing volgt na zijn indrukwekkende prestaties bij de club, waar hij dit seizoen in alle competities twintig wedstrijden heeft gespeeld. Tomiyasu, die in augustus 2021 voor £19,8 miljoen van Bologna naar Arsenal kwam, heeft zijn veelzijdigheid getoond door zowel als vleugelverdediger als centrale verdediger te spelen. Ondanks een huidig kuitprobleem benadrukte hij zijn ambitie om titels met de club te winnen en zijn dankbaarheid voor de mogelijkheid om voor een club van het kaliber van Arsenal te spelen. Arsenal manager Mikel Arteta prees Tomiyasu’s houding en bijdrage aan het team. Tomiyasu sluit zich aan bij andere sleutelspelers zoals Ben White, Bukayo Saka, en Martin Ødegaard die onlangs hun contracten bij de club hebben verlengd.

error: Kopiëren mag niet!