Meerzorg Star ontvangt FC Old Star te Nw Amsterdam

Het veteranen voetbalteam VV Meerzorg Star zal morgen, woensdag 20 maart, een oefenwedstrijd spelen tegen FC Old Star uit Amsterdam, Nederland. De wedstrijd wordt om 1800 uur gespeeld te RR Sportcomplex, Nieuw-Amsterdam in het district Commewijne. 

De ploegen zijn geen onbekenden voor elkaar. Ze hebben al eerder tegen gespeeld in Suriname en in Nederland. Het is de ploeg uit Meerzorg eerder niet gelukt te winnen van Old Star. De ploeg uit Amsterdam, geleid door coach Ro en Captain Robby, bezit kwalitatieve spelers als Adijedj, Ricardo, Kries, Krisch en Anand. 

Ook aan de zijde van Meerzorg Star zijn er klinkende namen uit Meerzorg. Onder leiding van voorzitter Roy Sewmangel, hebben zij spelers als Jaggan, Pop Ratiram, Mona Sewradj, de gebroeders Moen en Manodj Oedai en de aanvoerder Ranjeet Mangrey.

Deze wedstrijd is voor de ploeg van Old Star de tweede wedstrijd op schema. Eerder werd met 7-1 gewonnen van Boya Boys te Jarikaba. Vrijdag 22 maart spelen zij hun derde tevens laatste wedstrijd tegen Shanti Del aan de Letitia Vriesdelaan.

error: Kopiëren mag niet!