Wijnaldum en Depay Terug in Nederlandse Selectie voor Vriendschappelijke Wedstrijden

Georginio Wijnaldum en Memphis Depay zijn opgeroepen naar de Nederlandse selectie voor de vriendschappelijke wedstrijden tegen Schotland en Duitsland deze maand. Dit maakt deel uit van de voorbereidingen van coach Ronald Koeman op het EK van 2024. Quinten Timber ontvangt zijn eerste uitnodiging voor het nationale team. Wijnaldum, die nu speelt voor Al Ettifaq in Saoedi-Arabië, keert terug na een afwezigheid sinds de Nations League-finale vorig jaar. Depay, die het afgelopen jaar met een blessure kampte, heeft sinds maart vorig jaar niet meer voor Oranje gespeeld. De selectie omvat ook ervaren spelers zoals Virgil van Dijk en jong talent zoals Quinten Timber, de tweelingbroer van Arsenal-verdediger Jurrien Timber.

error: Kopiëren mag niet!