Coroniaan viraal met zelfgebouwde graafmachine – Video meer dan 240.000 keer bekeken’

Ramon, die zijn roots heeft ub het district Coronie maar te Ellen in Commewijne woont, , gaat viraal in het hele land. Iemand had zaterdagmiddag enkele beelden op Facebook geplaatst, waarop te zien is dat hij bezig is met het ophalen van trenzen. De graafmachine heeft Ramon echter zelf gebouwd. Op de beelden is te zien hoe de machine handmatig wordt bediend. 

De indrukwekkende beelden sloegen als in als een vlam in de pan. De post is duizenden keren gedeeld en inmiddels meer dan 240.000 keer bekeken. Marleen Barclay Sam schreef erbij; “Ik was echt onder de indruk van deze buurman. Zijn eigen graafmachine gemaakt. Dit kan onze Ramon alleen. Coroniaanse man.” 

De volgende dag plaatste ze ook een update; “Mensen bedankt. Hij heeft meer dan duizend shares. Hij is klaar met werken en vervoert zijn graafmachine met de fiets. Zijn zelfgemaakte trekker. Alleen Ramon kan zijn fiets achteruit rijden. Dank jullie allemaal voor de positieve reacties. Hij verdient het.”

error: Kopiëren mag niet!