Curry en Warriors Verslaan Lakers

Stephen Curry maakte zijn comeback met 31 punten na drie wedstrijden afwezigheid wegens een enkelblessure, en leidde de Golden State Warriors naar een 128-121 overwinning op de Los Angeles Lakers. Concurrenten LeBron James en D’Angelo Russell speelden sterk voor de Lakers, waarbij James 40 punten scoorde, waarvan 13 in het vierde kwart. Desondanks bleek het niet genoeg om de Warriors te verslaan.

De Warriors versterkten hun positie voor het play-in toernooi in de Western Conference, terwijl beide teams strijden voor een plek. Ondanks dat Golden State recent wat wedstrijden verloor en Curry’s afwezigheid, zorgde zijn terugkeer samen met de bijdragen van Klay Thompson, Jonathan Kuminga, Andrew Wiggins, en Draymond Green voor een klinkende overwinning. Aan de kant van de Lakers miste Anthony Davis een groot deel van het spel door een oogblessure.

Andere opmerkelijke wedstrijden in de NBA omvatten overwinningen van de Knicks op de Kings met een sterke defensieve prestatie en een game-high 42 punten van Jalen Brunson. De Pacers wisten afstand te nemen van de Nets in het vierde kwart dankzij Pascal Siakam, terwijl de Timberwolves een comfortabele overwinning boekten op de Jazz met Mike Conley en Anthony Edwards in een glansrol.

In andere actie verlengden de Rockets hun winstreeks met een overwinning op de Cavaliers, geleid door Jalen Green en Fred VanVleet. De 76ers wisten de Hornets te verslaan met Tyrese Maxey als uitblinker. De Pelicans behaalden een overtuigende overwinning op de Trail Blazers dankzij CJ McCollum en Zion Williamson. De Thunder versloegen de Grizzlies met Jalen Williams als topscorer, en de Bulls domineerden de Wizards met Ayo Dosunmu die een persoonlijk record scoorde.

error: Kopiëren mag niet!