NBA Samenvatting: Thunder Profiteert van Mavericks zonder Doncic

In een recente NBA-wedstrijd overwon Oklahoma City Thunder het bezoekende team Dallas Mavericks met 126-119, mede dankzij de afwezigheid van Mavericks’ sterspeler Luka Doncic door een blessure. Shai Gilgeous-Alexander en Jalen Williams blonken uit voor Thunder met respectievelijk 31 en 27 punten. Ondanks een sterke prestatie van Kyrie Irving voor de Mavericks, die 36 punten en 12 assists noteerde, kon Dallas hun winstreeks niet voortzetten. In andere wedstrijden scoorde Jalen Green 37 punten voor Houston Rockets in een overwinning op Washington Wizards, terwijl Jaylen Brown van Boston Celtics 37 punten bijdroeg aan een zege op Phoenix Suns. Milwaukee Bucks, Los Angeles Clippers en New York Knicks behaalden ook overwinningen, met opmerkelijke prestaties van Giannis Antetokounmpo, Paul George en Jalen Brunson.

error: Kopiëren mag niet!