Europa League Oproer: Liverpool en Leverkusen Door naar Kwartfinales

In een dynamische ronde van de Europa League wisten Liverpool en Bayer Leverkusen op indrukwekkende wijze de kwartfinales te bereiken. Liverpool versloeg Sparta Praag met 6-1 dankzij een spetterende prestatie, terwijl Leverkusen een dramatische comeback realiseerde tegen Qarabag, waarbij twee doelpunten in de blessuretijd de doorslag gaven.

Andere teams die hun plek in de kwartfinale veiligstelden, waren AC Milan, Marseille, Roma en West Ham, waarbij vooral West Ham een record Europese overwinning behaalde.

De opmerkelijke prestaties van individuele spelers zoals Mohammed Kudus van West Ham en de dubbele doelpunten van Patrik Schick voor Leverkusen werden bijzonder belicht. Ondanks een sterke comeback bleek de inspanning van Brighton tegen Roma niet genoeg om de grote achterstand uit de heenwedstrijd te overbruggen.

Het toernooi belooft meer spannende wedstrijden in de aankomende kwartfinale fase.

error: Kopiëren mag niet!