Beschuldigingen van Ongepast Gedrag na Arsenal vs Porto Champions League Wedstrijd

Sergio Conceicao, de coach van FC Porto, heeft Arsenal’s manager Mikel Arteta beschuldigd van het beledigen van zijn familie tijdens de Champions League-ontmoeting op 12 maart 2024. Na de intenste wedstrijd, die Arsenal won via penalty’s om zich te plaatsen voor de kwartfinales, confronteerde Conceicao Arteta publiekelijk op het veld over de vermeende opmerkingen. Volgens Conceicao deed Arteta in het Spaans uitspraken gericht aan de bank van Porto, waaronder opmerkingen over zijn familie, wat tot zijn ontsteltenis leidde. Mikel Arteta heeft gekozen om niet publiekelijk te reageren op deze beschuldigingen. Dit incident voegt toe aan een historie van klachten door Conceicao tegenover collega-coaches, waaronder Pep Guardiola en Thomas Tuchel, betreffende vergelijkbaar gedrag in eerdere wedstrijden.

error: Kopiëren mag niet!