Interpol signalering Bouterse en Dijksteel een feit

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft een officieel proces in gang gezet om gebruik te maken van Interpol voor de internationale signalering van de veroordeelden Desire Delano Bouterse en Iwan Leendert Dijksteel.

Op nationaal niveau werden zij reeds opgespoord op bevel van de procureur-generaal, en zijn nu ook opgenomen in de Interpol Red Notice lijst.

Het OM roept de medewerking in van het publiek en de internationale gemeenschap om informatie te verstrekken over de huidige verblijfplaats van de genoemde veroordeelden. 

Individuen die relevante informatie hebben, kunnen contact opnemen met de Militaire Politie afdeling Recherche via het telefoonnummer 477642/ 472221, het Command Center op 115, of het Interpol General Secretariat.

error: Kopiëren mag niet!