Inter Miami Ondergaat Eerste Nederlaag van het Seizoen tegen CF Montreal Zonder Messi

In een thuiswedstrijd zonder Lionel Messi op het veld leed Inter Miami hun eerste nederlaag van het Major League Soccer-seizoen met een 3-2 verlies tegen CF Montreal. De wedstrijd, die plaatsvond in het DRV PNK Stadion in Fort Lauderdale, Florida, zag de ploeg van coach Gerardo “Tata” Martino ervoor kiezen om enkele van hun sleutelspelers rust te geven, waardoor een uitdaging ontstond voor het team.

CF Montreal, profiterend van de afwezigheid van Messi en het beginnen van de wedstrijd met Luis Suarez en Sergio Busquets op de bank, domineerde de vroege delen van de wedstrijd. Goals van Fernando Alvarez, Matias Coccaro en Sunusi Ibrahim zorgden ervoor dat Montreal naar de tweede plaats steeg in de Eastern Conference, net achter Miami op doelsaldo.

Ondanks pogingen van Miami om terug te keren in de wedstrijd, inclusief een doelpunt van Jordi Alba die werd afgekeurd wegens buitenspel en een goal van Leonardo Campana, waren het de snelle scores van Montreal binnen een tijdsbestek van drie minuten in de tweede helft die de wedstrijd beslisten. Jordi Alba’s late goal bracht hoop, maar niet genoeg voor Miami om de wedstrijd om te draaien.

Deze wedstrijd markeert een teleurstellende draai voor Inter Miami die hun ongeslagen start van het seizoen zagen eindigen, terwijl Montreal hun positie in de competitie versterkte.

error: Kopiëren mag niet!