Anthony Davis Leidt Lakers naar Overwinning Tegen Timberwolves met Indrukwekkende Dubbele Dubbel

In een dominante prestatie leidde Anthony Davis de Los Angeles Lakers naar een 120-109 overwinning over de gehavende Minnesota Timberwolves. Davis scoorde 27 punten, pakte 25 rebounds en realiseerde zeven steals, naast vijf assists en drie geblokkeerde schoten. In een wedstrijd die hem zag genieten tegen een Minnesota-opstelling die enkele sleutelspelers miste, stuwde Davis in de tweede helft het team voort met een belangrijke bijdrage aan een 21-4 rally die het vierde kwartaal inluidde.

LeBron James droeg ook bij aan de overwinning met 29 punten, negen assists en acht rebounds. Austin Reaves voegde 19 punten toe, waarmee de Lakers hun twaalfde overwinning in zeventien wedstrijden veiligstelden. De Lakers staan nu zes wedstrijden boven de .500, een primeur voor dit seizoen.

Aan de kant van de Timberwolves scoorde Naz Reid 25 punten, terwijl Anthony Edwards ook 25 punten voor zijn rekening nam. Echter, de afwezigheid van Rudy Gobert en Karl-Anthony Towns liet een groot gat in de verdediging van Minnesota achter, waardoor de Lakers konden uitlopen in het laatste kwart. De Timberwolves worstelen voort zonder belangrijke spelers en hebben vier van hun laatste zes wedstrijden verloren.

error: Kopiëren mag niet!