Met aanhouding recidivist vier diefstallen in ressort Wageningen opgelost

De recidivist M.C. is donderdag 7 maart door agenten van het politiebureau Wageningen opgespoord en aangehouden. De man wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan vier afzonderlijke diefstallen in het ressort Wageningen. 

In het eerste geval heeft hij op een adres aan de Blauwkepantjieweg, twee zakken slijpmeel en vier woerden weggenomen. In de tweede zaak heeft hij op een adres aan de Industrieweg drie woerden buitgemaakt, terwijl de derde aangifte betreft de diefstal van een transformator op een ander adres eveneens aan de Industrieweg en de vierde zaak betreft de diefstal van een woerd op een adres aan de Ritsweg.

Deze verdachte werd op diezelfde ochtend omstreeks drie uur op heterdaad betrapt bij een barak aan de Dimaplein met een transformator in zijn bezit. De buurman maakte hem de transformator afhandig, aangezien M.C. bij de buren bekendstaat als een recidivist. De buurman ging  vervolgens naar politiebureau met de transformator en stelde de agenten van het voorval in kennis, waarna de verdachte M.C. werd opgespoord en in de boeien werd geslagen. Hierna werd hij ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau waar hij heeft bekend ook de drie andere diefstallen te hebben gepleegd.


De verdachte M.C. is na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!