OFFICIËLE VERKLARING VAN HAMAS

“Wij, in de Islamitische Verzetsbeweging (Hamas), verwerpen en veroordelen krachtig het rapport van VN-functionaris Pramila Patten, met betrekking tot de bewering en beschuldigingen van Palestijnse verzetsstrijders die incidenten van “verkrachting en seksueel geweld” hebben gepleegd tijdens de gebeurtenissen van 7 oktober.

Dit kwam na mislukte “Israëlische” pogingen om deze valse beschuldiging te bewijzen, waarvan werd bevestigd dat deze geen basis op waarheid heeft, behalve om het Palestijnse verzet te demoniseren, en om het rapport van de VN-rapporteurs over het bestaan van sluitend bewijs van gruwelijke menselijke misdaden te verdoezelen. schendingen van de rechten van Palestijnse vrouwen en meisjes door de ‘Israëlische’ bezettingsmacht.

Ondanks de beweringen van mevrouw Patten en haar valse en ongegronde beschuldigingen tegen de Palestijnse strijders, documenteerde haar rapport geen enkele getuigenis van wat zij slachtoffers van deze gevallen noemt, maar baseerde zij zich in haar rapport op ‘Israëlische’ instellingen, soldaten en getuigen die door de Palestijnse Autoriteit waren geselecteerd. bezettingsautoriteiten, om deze valse beschuldiging, die door alle onderzoeken en internationale rapporten werd weerlegd, te proberen te bewijzen.

De beweringen van mevrouw Patten worden duidelijk tegengesproken door de getuigenissen van ‘Israëlische’ vrouwen over de goede behandeling door de strijders jegens hen, evenals door de getuigenissen van de vrijgelaten ‘Israëlische’ vrouwelijke gevangenen, en door wat zij bevestigden over de goede behandeling die zij kregen tijdens de oorlog. hun gevangenschap in Gaza.

Deze valse beschuldiging zal er niet in slagen de lelijkheid en gruwel te verdoezelen van de ‘Israëlische’ misdaden begaan in de Gazastrook, die resulteerden in de dood van ongeveer 40.000 Palestijnen, de meesten van hen vrouwen, kinderen en burgers, in een massamisdaad en etnische vervolging. zuivering en een opzettelijke veronachtzaming van de resoluties van het Internationale Gerechtshof en andere internationale rapporten, die delen van de misdaden en wreedheden die door de nieuwe nazi’s in Gaza zijn begaan, documenteerden.”

error: Kopiëren mag niet!