Dakota Johnson vertelt over haar relatie met de kinderen van Chris Martin en Gwyneth Paltrow

Madame Web-ster Dakota Johnson en Coldplay-zanger Chris Martin zijn technisch gezien misschien niet getrouwd, maar aangezien ze al zeven jaar samen zijn, is Johnson de feitelijke stiefmoeder van zijn twee kinderen met ex Gwyneth Paltrow, Apple, 19, en Moses.17. En ze lijkt er dol op te zijn.

In een nieuw interview verwijst Johnson terloops naar Moses als ‘mijn stiefzoon’, wat de interviewer ertoe aanzette te vragen hoe ze het vindt om stiefmoeder te zijn. “Ik hou van die kinderen alsof mijn leven ervan afhangt”, vertelt Johnson aan Bustle. “Met heel mijn hart.”

Johnson zelf groeide op in een ‘gemengd’ gezin; haar moeder, Melanie Griffith, had een zoon met ex Steven Bauer voordat Dakota langskwam, en verwelkomde vervolgens een andere dochter met Johnson’s toenmalige stiefvader Antonio Banderas.  Haar vader, Don Johnson, heeft ook vier andere kinderen uit andere relaties.

“Ik heb vier broers en twee zussen, en mijn twee zussen zijn geen bloedverwanten van elkaar, maar het zijn zussen en ze noemen elkaar zussen en ze zijn altijd samen”, zei de slaapkop. “En mijn twee oudere broers zijn geen bloedverwanten van elkaar. En het zijn broers.” “Ik denk dat, omdat ik ben opgegroeid in [het hebben van een gemengd gezin], het natuurlijker is geworden, maar ik zou het eigenlijk niet anders willen”, vervolgde Johnson. “Dat zou ik echt niet doen. Ik hou ervan. Het voelt heel eerlijk. Het voelt echt authentiek.  Niemand verbergt iets.”

Ze morste geen thee over hoe het leven in het huis van Johnson-Paltrow-Martin-Falchuk eruit ziet achter gesloten deuren, maar ze liet wel een hint vallen over de kinderen. “Zelfs in mijn volwassen leven en mijn nieuwe gezin zijn de meesten van ons kunstenaars. Zelfs de kinderen zijn buitengewoon getalenteerde mensen”, voegde Johnson eraan toe, mogelijk verwijzend naar de artistieke ambities van Moses en Apple.

error: Kopiëren mag niet!