Strafzaak in hoger beroep tegen oud-minister Hoefdraad 18 maart voortgezet

Het Hof heeft 28 februari de strafzaak in hoger beroep tegen oud-minister van Financiën Gillmore Hoefdraad behandeld. Dit was de tweede ronde van de vervolging met betrekking tot de opgeworpen verweren.

Waarnemend procureur-generaal, mr. S. Mahadew, vroeg in haar tweede ronde om verwerping van alle verweren en handhaafde haar standpunt zoals uiteengezet in haar eerste reactie.

Conform artikel 269 van het Wetboek van Strafvordering heeft de verdachte het recht om na de vervolging nogmaals het woord te voeren met betrekking tot de opgeworpen verweren, zoals de nietigheid van de dagvaarding, de niet-ontvankelijkheid van de vervolging en de onbevoegdheid van het Hof.

De strafzaak zal worden voortgezet op 18 maart om 10.00 uur. Op die dag zal de advocaat van de verdachte reageren op de argumenten die door de vervolging naar voren zijn gebracht met betrekking tot de verweren.

error: Kopiëren mag niet!