‘Bigi Boy’ verwacht winst op Shamil Gaziev tijdens UFC Vegas 87

Voorafgaand aan het gevecht van vanavond, zaterdag 2 maart, tijdens UFC Vegas 87 in de UFC APEX tegen Shamil Gaziev, uit Dagestan (een Russische republiek) maar uitkomend voor Bahrein, had Jairzinho ‘Bigi Boy’ Rozenstruik een interview op Eurosport.

Hij zit niet in de beste fase van zijn UFC run. De Surinamer won slechts een van zijn laatste vier partijen en is afgezakt naar de twaalfde plek in de rankings.

Hij zei onder andere geen druk te hebben gevoeld op weg naar het gevecht. “Ik weet alles van mijn tegenstander. Hij is ongeslagen en heeft een 12-0 record. Dat wil iets zeggen. Laten we hopen dat hij een fout maakt waar ik op kan anticiperen en hem vervolgens eruit kan slaan. We werken nog altijd naar het ultieme doel en dat is om ooit voor een titel te kunnen vechten”, aldus een zelfverzekerde Rozenstruik voorafgaand aan het gevecht. 

Hij zei zelfs te verwachten de partij via een knock-out te kunnen winnen, zo niet, dan maar winst op punten. UFC Vegas 87 wordt door een aantal Surinaamse tv-zenders vanaf 18.00 uur live uitgezonden.

error: Kopiëren mag niet!