Emotioneel afscheid voor Roseline Daan als directrice van Cultuur

Op een onverwacht moment van pure emotie en blijk van waardering, werd Roseline Daan, de directrice van Cultuur, verrast door haar collega’s en personeelsleden die haar wilden bedanken voor haar toewijding en leiderschap. Het was rond 10:30 uur toen Daan in een meeting zat met onderdirecteur Clifton Braam, en plotseling de deur openging en haar collega’s binnen stapten om dit bijzondere moment met haar te delen.

Daan, overvallen door de verrassing, vroeg zich af wat er gaande was. De kamer vulde zich met warmte en waardering toen Tascha het ontroerende lied “One day at the time” zong, een nummer dat een speciale betekenis heeft voor Daan, daar het ook gezongen werd door haar moeder tijdens haar installatie. Het moment werd nog emotioneler toen Tascha namens het team het gedicht “Yu de Uma” voordroeg.

Tranen rolden onbedwingbaar over de wangen van zowel de medewerkers als van Daan zelf. Het was een moment van openlijke affectie en dankbaarheid, terwijl ze elkaar stevige omhelzingen gaven en woorden van liefde en gemis deelden.

Daan reflecteerde op de jaren van nauwe samenwerking met haar team, hoe ze zonder onderscheid des persoons altijd haar best heeft gedaan. Met het omslaan van een bladzijde vandaag, vrijdag 1 maart, sluit ze een belangrijk hoofdstuk af in haar leven. Terwijl ze de tranen van waardering wegpinkte, uitte ze haar dankbaarheid aan elke collega en keek ze uit naar de volgende fase van haar leven met hernieuwde energie en optimisme.

error: Kopiëren mag niet!