Leden DoHOS eisen onmiddellijke uitbetaling achterstallige betalingen

Na een spoedvergadering vandaag, woensdag 28 februari, eisen de leden van de Docentenbond voor Hoger Onderwijs in Suriname (DoHOS), onmiddellijk de uitbetaling van achterstallige gelden en een garantie voor toekomstige punctuele betalingen.

Deze eis is een gevolg van herhaaldelijk onbeantwoorde correspondentie naar het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur, wat de leden tot beraad heeft gedwongen. De leden (docenten IOL) verlangen ook dringend een overgang naar een nieuwe loonreeks, zo laat de bond weten.

De voortzetting van deze nalatigheid schaadt de financiële en morele integriteit van onze leden ernstig. Elke verdere vertraging wordt gezien als een duidelijke minachting van hun rechtvaardige eisen. DoHOS eist dat het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur haar zo spoedig mogelijk ontvangt voor overleg, aldus de bond.

error: Kopiëren mag niet!