Suriname verwelkomt Sadhguru voor milieubewustzijnscampagne

Suriname verwelkomt later dit jaar Sadhguru, een gerespecteerde spiritueel leider en milieuactivist, bekend van zijn inspanningen om milieubescherming te bevorderen. President Chandrikapersad Santokhi heeft een speciaal team opgericht om dit bezoek te coördineren, dat zich richt op de verhoging van bewustzijn omtrent klimaatverandering en bodemdegradatie. 

Sadhguru is de oprichter van de Isha Foundation en is betrokken bij diverse milieuprojecten, waaronder het ‘Save Soil Initiative’. Suriname, samen met zes andere Caribische landen, heeft zich aangesloten bij dit initiatief om de urgentie van bodembescherming te benadrukken. 

Dit bezoek onderstreept Suriname’s betrokkenheid bij milieubehoud en biedt een kans op verdere bewustwording en noodzakelijke actie tegen klimaatverandering.

error: Kopiëren mag niet!