Machine Gun Kelly rapt over het zwangerschapsverlies van Megan Fox

Machine Gun Kelly heeft ‘hartverscheurende’ nieuwe teksten uitgebracht over het zwangerschapsverlies van hem en Megan Fox, maanden nadat ze zich had opengesteld over hun ‘verdriet’ en ‘lijden’.

“Hoe kan ik leven met het feit, dat mijn hand niet op haar buik lag toen we de baby verloren?” Voor een bepaalde context zijn MGK – wiens echte naam Colson Baker is – en Megan samen sinds mei 2020, en ze verloofden zich in januari 2022. Megan heeft drie kinderen met haar ex-man, Brian Austin Green, terwijl MGK een dochter deelt genaamd  Casie met zijn ex Emma Cannon.

De relatie tussen Megan en MGK was tumultueus, waarvan een bron afgelopen december beweerde dat ze “aan en uit” waren na weer een ogenschijnlijk moeilijke periode. Het lijkt er echter op dat ze het momenteel goed doen, waarbij het paar onlangs samen een Super Bowl-afterparty bijwoonde, te midden van berichten dat ze prioriteit hadden gegeven aan een ‘constructieve dialoog en persoonlijke groei’.

In ‘Twin Flame’ zingt MGK ‘Ga slapen, Ik zie je in mijn dromen. Dit verandert alles. Nu moet ik je bevrijden.’ 

Fans merkten ook op, dat het nummer het geluid van een hartslag lijkt te bevatten, en MGK verklaarde later dat het nummer was geschreven voor zijn ‘vrouw’ en hun ‘ongeboren kind’ tijdens een optreden bij de Billboard Music Awards.

Megan prees destijds de prestaties van MGK en schreef op Instagram: ‘Schat, ik ben zo trots op je dat je zo’n kwetsbaar en emotioneel optreden geeft. Jij bent magisch.” Vervolgens heeft MGK in zijn lied ‘Last November’ het zwangerschapsverlies schijnbaar opnieuw aan de orde gesteld door te zingen: ‘Op een dag en nog eens 10 weken, heb ik je hart nooit eens horen kloppen.’

Megan vertelde WWD in november dat het zwangerschapsverlies ‘zoveel moeilijker’ was dan ze ‘had verwacht’. ‘Ik heb andere soortgelijke problemen meegemaakt, maar niet met iemand op wie ik zo verliefd was’, vertelde ze. “En dat liefdeselement maakte deze miskraam echt tragisch voor mij en liet me met veel verdriet en veel lijden achter.”

error: Kopiëren mag niet!