Arnautovic geeft Inter Milaan een voorsprong tegen Atletico Madrid in de Champions League

Marko Arnautovic heeft Inter Milaan een cruciale 1-0 overwinning bezorgd in hun Champions League-wedstrijd tegen Atletico Madrid. De Oostenrijkse spits scoorde elf minuten voor tijd na een mislukte redding van Atletico-doelman Jan Oblak op een schot van Lautaro Martinez. Dit doelpunt, dat Inter een klein voordeel geeft voor de terugwedstrijd in Madrid op 13 maart, was volgens Arnautovic één van de belangrijkste in zijn carrière. Ondanks eerdere gemiste kansen en toenemende druk van de Inter-supporters, vond Arnautovic, die dit seizoen moeite heeft om zijn vorm te vinden, toch de achterkant van het net. Atletico, bekend om zijn verdedigende speelstijl onder coach Diego Simeone, zal nu moeten strijden om deze achterstand in de return wedstrijd om te buigen om door te gaan naar de kwartfinales.

error: Kopiëren mag niet!