Super date night van Zendaya en Tom Holland 

Zendaya en Tom Holland genoten van een zeldzame openbare date-avond in de Dune: Part Two afterparty in Londen, hun eerste evenement samen sinds het afsluiten van geruchten over een breuk. Zendaya en Tom Holland swingen de date-avond in.

De voormalige co-stars – die elkaar ontmoetten op de set van Spider-Man: Homecoming in 2017 – genoten samen van een zeldzaam openbaar uitje op 15 februari, toen Tom de actrice ondersteunde tijdens de afterparty van de wereldpremière Dune: Part Two in Londen.

Nadat ze de fans versteld had doen staan ​​bij de première – waar ze op de rode loper verscheen in een futuristisch, metallic ensemble met uitsnijdingen op de billen – koos Zendaya ervoor om haar tweede look van de avond te dragen voor de afterparty: een zwart fluwelen jurk tot op de grond, gecombineerd met  vintage sieraden uit Bulgarije.

Tom ging voor een casual avondlook, waarbij hij het helemaal zwart hield met een vest over een zwart T-shirt en een pantalon. Hun Dune-date-avond markeert de eerste keer dat het stel samen wordt gespot sinds Tom vorige maand de geruchten over een breuk stopte en zei dat ze ‘absoluut niet’ uit elkaar waren gegaan.

De 27-jarige versterkte vervolgens zijn liefde voor Zendaya, ook 27, door enkele lieve opmerkingen over zijn leidende dame te delen tijdens het bijwonen van de Critics Choice Awards 2024.

“Zendaya en ik zullen zo nu en dan naar Spider-Man 1 kijken en herinneringen ophalen aan het feit dat we 19 waren en weer die films maakten”, vertelde hij aan Extra. “Ik hou van die films en ik geniet ervan om van die momenten te genieten, dus ik probeer ze niet zo vaak te bekijken als ik zou willen, omdat het zo speciaal is. Het is zo’n luxe, zo’n geschenk om te kunnen gaan zitten en een soort van  beleef je jeugd opnieuw.”

En omdat het stel samen is opgegroeid, hebben ze geprobeerd hun relatie zo privé mogelijk te houden, zelfs nadat ze in 2021 per ongeluk hun romance openbaar hadden gemaakt. “Onze relatie is iets waar we ongelooflijk beschermend voor zijn en die we zo heilig mogelijk willen houden”, legde Tom in juni uit aan The Hollywood Reporter. “We denken dat we dit aan niemand verschuldigd zijn. Het is ons ding en het heeft niets met onze carrières te maken.”

error: Kopiëren mag niet!