UEFA Champions League Laatste 16, woensdag 21 februari

DOOR CHRIS DINSDALE
21 februari 2024 – UEFA Champions League Ronde van 16 heenwedstrijdwedstrijden, inclusief wedstrijden tussen Napoli en Barcelona in het Stadio Diego Armando Maradona, Napels. De loting voor de kwartfinales van de UEFA Champions League vindt op 15 maart plaats in Nyon, Zwitserland.

De UEFA Champions League 2023/24 is het 32e seizoen van het belangrijkste clubvoetbaltoernooi van Europa.

De Engelse Premier League-zwaargewichten Manchester City zijn de titelverdediger na de overwinning op Internazionale in de finale van vorig seizoen en hebben voor het eerst de titel veroverd.

De finale wordt op 1 juni 2024 gespeeld in het Londense Wembley Stadion.

De UEFA Champions League wordt betwist door de hoogst gerangschikte teams van de sterkste nationale UEFA-bonden. Het is de topclubcompetitie in het Europese voetbal en een van de meest prestigieuze toernooien ter wereld. De finale van de Champions League is het meest bekeken jaarlijkse sportevenement ter wereld.

error: Kopiëren mag niet!