Manchester City Verliest Cruciale Punten in Titelrace na Gelijkspel tegen Chelsea

MANCHESTER, Engeland – Manchester City heeft zaterdag in de strijd om het Engelse Premier League-kampioenschap kostbare punten laten liggen door thuis 1-1 gelijk te spelen tegen Chelsea. Een late doelpunt van Rodri in de 83ste minuut, dat van richting veranderde, voorkwam een nederlaag voor City en zette hun ongeslagen reeks voort tot 15 wedstrijden in alle competities. Desondanks zakte City naar de derde plaats op de ranglijst, nu vier punten achter koploper Liverpool en twee punten achter Arsenal.

Chelsea kwam op voorsprong door een doelpunt van ex-City speler Raheem Sterling vlak voor de rust. Ondanks meerdere kansen voor City, waaronder gemiste doelpogingen van Erling Haaland en Kevin De Bruyne, bleef een overwinning uit. Uiteindelijk lukte het Rodri om City op gelijke hoogte te brengen, maar het gelijkspel betekent dat City terrein verliest in de zeer competitieve titelrace.

error: Kopiëren mag niet!