Drie mannen lopen tijdens feest aan Calcuttastraat bij vechtpartij steek- en kapverwondingen op

Drie mannen hebben in de vroege ochtend van donderdag 15 februari bij een vechtpartij tussen enkele feestgangers en omstanders op een woonadres aan de Calcuttastraat te Abrabroki steek- en kapverwondingen opgelopen. 

Een van hen ging per eigen gelegenheid naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP) terwijl een andere gewonde in een ambulance werd afgevoerd naar de SEH. Het derde slachtoffer ging naderhand naar het politiebureau, waarna hij voor medische behandeling ook werd verwezen naar de SEH. Na medisch te zijn behandeld is hij heengezonden en voor verdere behandeling verwezen naar een chirurg. De twee andere slachtoffers zijn met ernstige verwondingen ter verpleging in het AZP opgenomen.

Het motief voor de vechtpartij is was vrijdag nog onduidelijk. De politie trof ter plaatse twee scherpe voorwerpen aan terwijl later op de dag een buurtbewoner een windbuks van het type Glock, dat op de plek werd gevonden, bij de politie afleverde. Zowel de scherpe voorwerpen als de windbuks zijn door de politie in beslag genomen.

De verdachte G.N. is diezelfde dag aangehouden en ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld. 

Het is niet uitgesloten dat er meerdere aanhoudingen in deze zaak worden verricht.

error: Kopiëren mag niet!