Wembanyama Behaalt Triple-Double met 10 Blocks, Spurs Verslaan Raptors

Victor Wembanyama van de San Antonio Spurs heeft als rookie een opmerkelijke prestatie neergezet door een triple-double te bereiken met 27 punten, 14 rebounds en een carrière-hoogtepunt van 10 blocks tijdens de wedstrijd tegen de Toronto Raptors, die de Spurs wonnen met 122-99. Andere rookies die dit in de NBA-geschiedenis hebben gepresteerd, waren David Robinson, Ralph Sampson en Mark Eaton. Naast zijn blocks gaf Wembanyama ook vijf assists en had een schotpercentage van 10-uit-14.

In andere NBA-wedstrijden versloegen de Philadelphia 76ers de Cleveland Cavaliers, wat een einde maakte aan hun zegereeks van negen wedstrijden, dankzij uitblinkers Buddy Hield en Kelly Oubre Jr. De Houston Rockets boekten een overwinning op de New York Knicks met laatste-seconden vrije worpen van Aaron Holiday. De Charlotte Hornets wonnen van de Indiana Pacers met bijdragen van nieuwkomers Grant Williams en Seth Curry. De Chicago Bulls versloegen de Atlanta Hawks mede dankzij een carrière-hoogtepunt van Ayo Dosunmu.

De Milwaukee Bucks lieten een sterke defensieve prestatie zien tegen de Denver Nuggets met uitblinker Giannis Antetokounmpo. De New Orleans Pelicans klopten de Memphis Grizzlies, terwijl de Dallas Mavericks een comeback maakten tegen de Washington Wizards met Luka Doncic in een sleutelrol. De Golden State Warriors behaalden een overwinning op de Utah Jazz aangevoerd door Klay Thompson en Stephen Curry. De Minnesota Timberwolves versloegen de Los Angeles Clippers in een confrontatie tussen twee topteams van de Western Conference.

error: Kopiëren mag niet!