DJ Faried brengt met trots Valentine Mashup 2024 ‘Love is in the Air’ uit

Speciaal voor al zijn fantastische fans en prachtige koppels heeft DJ Faried met liefde en zorg deze mix samengesteld van verschillende leuke Bollywood nummers die de tand des tijds hebben doorstaan en nog steeds resoneren in het hart van de luisteraars.

DJ Faried zegt in een gesprek met Dagblad Suriname, dat ‘Valentijnsdag’ een viering is van liefde, met elk nummer als een hoofdstuk dat het verhaal vertelt van tijdloze romantiek en vreugdevolle herinneringen. Op deze betoverende dag van liefde en genegenheid, stuurt hij iedereen een warme omhelzing vanuit zijn hart.

“Moge jullie Valentijnsdag doordrenkt zijn met liefde, vreugde en de zoete melodieën van romantiek”. “Voor degenen die hun hart hebben gevonden, koester deze bijzondere momenten, en voor zij die nog op zoek zijn, wees geduldig, want liefde komt op het perfecte moment. Laat deze dag een viering zijn van liefde in al zijn prachtige vormen.”

DJ Faried doet uit de doeken, dat in de eerste week van maart hij met trots zijn gloednieuwe concept: de ‘Hindi Glam Mixtape’, gaat lanceren! Blijf dus afgestemd op zijn social media-kanalen voor ‘exclusieve previews, behind-the-scenes beelden en meer details over deze schitterende mixtape’. Het belooft een muzikale extravaganza te worden die je niet wilt missen! Fijne Valentijnsdag, lieve vrienden, fans en de hele wereld namens DJ Faried!

(Rahana N.)

error: Kopiëren mag niet!