Shilpa Shetty in het nieuws met haar nieuwste rol in ‘Indian Police Force’

In haar laatste interview spreekt de actrice in de krant India Today over haar Bollywood-reis en benadrukte ze de cruciale rol die haar familie speelt, met name haar echtgenoot Raj Kundra. De actrice gaf inzicht in haar vertolking van Tara Shetty in ‘Indian Police Force’, waarbij ze haar zoon Viaan crediteerde voor het beïnvloeden van haar beslissing om het personage op zich te nemen.

Shilpa’s samenwerking met regisseur Rohit Shetty in ‘Indian Police Force’ markeert een belangrijk moment waarop ze zich met heel haar hart aan de rol wijdde. Ze deelde haar toewijding aan het belichamen van een Rohit Shetty-personage, waarbij ze blessures opliep tijdens stunts boordevol actie.

De beslissing om het project te aanvaarden werd gedeeltelijk beïnvloed door de bewondering van haar zoon Viaan voor Rohit Shetty, en Shilpa zei dat deze samenwerking al lang had moeten plaatsvinden, gezien een eerder aanbod voor ‘Golmaal’.

Shilpa Shetty uitte haar dankbaarheid voor de bijdrage van haar familie aan haar succes en zei: ‘Ik moet zelfs Raj de eer geven, die werkelijk mijn steunpilaar is geweest. Ik heb zoveel meer gedaan sinds ik getrouwd ben. Dat heb ik kunnen doen omdat hij mij heeft gesteund en enorm trots op mij is. Mijn dochter van drie en een half weet ook wat ik doe en vindt het geweldig. Ze begrijpt dat ik beroemd ben. Ik ben dankbaar voor deze erkenning, en ik zou me zorgen maken als mensen niet naar mij toe zouden komen. We hebben er zo hard voor gewerkt, maar zonder de steun van mijn familie zou dit niet gemakkelijk zijn geweest. Mijn moeder heeft het grootste deel van haar leven met mij gereisd, in die mate dat mijn ouders geen eigen leven hadden. Mijn zus, Shamita, die zo jong was, had onze moeder nauwelijks om zich heen. Zelfs mijn kinderen zien mij tegenwoordig zo hard werken. Nu kan ik kiezen op basis van het werk dat mij wordt aangeboden.  Ik ben ook zo dankbaar in mijn hart dat ik gezegend ben met kinderen die begrijpen en zo trots zijn op wat ik doe.” 

error: Kopiëren mag niet!