Alcaraz Streeft Naar Topvorm Tegen Zverev op Australian Open

Carlos Alcaraz bereidt zich voor op een zware kwartfinale tegen Alexander Zverev op de Australian Open na een overtuigende overwinning op Miomir Kecmanovic. De Spanjaard, die koos voor rust in plaats van competitie voorafgaand aan het toernooi, leverde een dominante prestatie en won in minder dan twee uur met 6-4, 6-4, 6-0. Alcaraz erkent dat hij zijn spel moet opvoeren tegen Zverev, die leidt in hun onderlinge stand. Zverev, het zesde reekshoofd, voelt zich fysiek sterker dan tijdens de US Open, ondanks recente vijfsetters, en verwacht een entertainmentrijke match. De jeugdige Alcaraz toonde al flashes van zijn beste tennis in Melbourne en zal deze vorm moeten voortzetten om aanspraak te maken op de nummer één positie, die ook wordt begeerd door titelverdediger Novak Djokovic

error: Kopiëren mag niet!