Priyanka Chopra’s dochter Malti leert selfies maken  

Priyanka Chopra en Nick Jonas’ dochter Malti Marie Chopra Jonas is maandag 15 januari twee jaar geworden, ze heeft nu een nieuwe vaardigheid geleerd. Priyanka Chopra kan niet stoppen met lachen, omdat haar dochter Malti Marie Chopra Jonas nu de kunst van het nemen van selfies heeft geleerd. Ze heeft geleerd hoe ze op foto’s van zichzelf op de telefoon moet klikken, en de reactie van moeder Priyanka is herkenbaar.

Malti’s selfies hebben hun weg gevonden naar Priyanka’s Instagram Stories. De meerdere selfies laten een glimp zien van Malti Marie terwijl ze in een auto reist. Op de foto’s was slechts de helft van haar gezicht met haar staartjes te zien. De wazige maar schattige foto’s trekken de aandacht van fans. Malti is hun eerste kind en werd geboren via draagmoederschap.

Zij hadden de komst van hun dochter vorig jaar in een gezamenlijke verklaring via Instagram aangekondigd. Er stond: “We zijn dolblij om te kunnen bevestigen dat we een baby via een draagmoeder hebben verwelkomd.”

Priyanka had de emotionele reden achter de naam Malti Marie Chopra Jonas onthuld. Malti is de middelste naam van haar moeder, Dr. Madhu Chopra, terwijl Marie de middelste naam is van Nick’s moeder, Denise Jonas. Priyanka en Nick vermeden aanvankelijk tot januari vorig jaar het delen van foto’s van hun dochter en het tonen van haar gezicht. De Quantico-actrice nam Malti mee naar de Hollywood Walk of Fame, waar Nick en zijn broers Joe en Kevin een ster ter ere van hen kregen.

Priyanka, Nick en Malti waren onlangs in Mexico, waar ze het nieuwe jaar vierden. Priyanka deelde de foto’s en zei: ‘Het kostte wat tijd om mijn ziel te voeden. 2023 had mij doorgebracht.. misschien ben ik dat nog steeds. Op een 2024 dat wordt gekenmerkt door vrede, rust, familie, liefde, vreugde en gemeenschap. Houd uw dierbaren dichtbij.  We hebben veel geluk als we dat kunnen.  Gelukkig nieuwjaar.” Ze zal de volgende keer te zien zijn in Heads of State.

error: Kopiëren mag niet!