Dua Lipa’s blonde haar voor nieuwe film ‘Argylle’

Dua Lipa test het leven als blondine voor haar nieuwe film Argylle. De 28-jarige zangeres liet dinsdag 2 januari via Instagram een ​​grote – en tijdelijke – haartransformatie zien. “Haar- en make-uptest voor @argyllemovie,” onderschreef Lipa de post, waarbij ze de komende film tagde, waarin ook de hoofdrol speelt  Henry Cavill, Bryce Dallas Howard, Samuel L. Jackson, John Cena en meer grote namen. (De film volgt een introverte auteur van spionageromans die betrokken raakt bij een sinistere undergroundgroep.)

Op de foto’s verscheen Lipa op de set in een glamoureuze stoel, met een ruige platina pruik op. Het heldere kapsel had een zijscheiding en had gerafelde lokken. Lipa droeg ook een volledig gezicht, inclusief sprankelende blauwe oogschaduw, roze wangen en een glanzende lip. Lipa’s make-over voor de korte termijn komt nadat ze in oktober 2023 een echte vernieuwing onthulde.

Na jaren met gitzwarte manen had Lipa haar lokken. Sindsdien heeft ze haar karmozijnrode kleding laten zien op een aantal rode lopers, waaronder The Hollywood Reporter’s Women in Entertainment Celebration en het derde jaarlijkse Academy Museum Gala in december 2023, evenals het Variety Power of Women-evenement en de 2023 GQ Men of the  Jaarfeest in november 2023. Lipa’s make-over voor rood haar luidde ook een nieuw tijdperk in voor de popster, aangezien van haar wordt verwacht dat ze haar derde studioalbum uitbrengt na de release van haar nieuwste single ‘Houdini’.

Ze plaagde het project bij Variety Power of Women en zei tegen een verslaggever: ‘Er komt zeker meer muziek aan. Op dit moment ben ik in de ‘Houdini’-wereld. Ik ben gewoon heel blij dat ik eindelijk getekend heb om nieuwe muziek uit te brengen. Ik ben gewoon heel blij en klaar om aan dit volgende hoofdstuk te beginnen.’

error: Kopiëren mag niet!