De worstelende restaurants en bars in Caracas bieden rondleidingen aan om de verkoop te stimuleren

Om de worstelende verkoopcijfers te verhogen te midden van de aanhoudende economische problemen in Venezuela, waaronder hoge inflatie, bieden bars en restaurants in Caracas een unieke acht uur durende rondleiding aan. De “Route van heidense tempels” geeft klanten de mogelijkheid om twee restaurants en zeven bars te bezoeken, waardoor de deelnemende etablissementen zichzelf in de kijker kunnen zetten en hopelijk hun overlevingskansen kunnen verbeteren. Ondanks de versoepeling van de economische controles door de regering van president Nicolas Maduro in 2019, die wat verlichting gaf, zijn de verkopen van deze bedrijven gedaald door uitgestelde loonbetalingen en een jaarlijkse inflatie van 282%. De tour, die $80 per persoon kost en eindigt in een levendig gebied van de stad, beoogt klanten opnieuw te verbinden met lokale etablissementen en de eenheid binnen de stad Caracas te bevorderen. Het trekt zelfs internationale bezoekers aan, getuige de positieve reacties van een Duitse toerist die de energie en lokale cultuur waardeert.

error: Kopiëren mag niet!