Voetbalvoorspellingen voor 2024

Messi trekt zich terug uit zijn dienst in Argentinië
Het podium is klaar voor Lionel Messi om de zonsondergang tegemoet te rijden. Niets kan zijn land ooit naar de overwinning op het WK van 2022 overtreffen, maar Messi, die al heeft gesuggereerd dat de iconische triomf zijn laatste betrokkenheid bij het vierjaarlijkse toernooi was, kan een laatste onuitwisbaar moment in de geschiedenisboeken etsen als hij aanvoerder is van Argentinië op het WK van 2022. Copa América 2024. Er is de laatste tijd wat getwijfeld over zijn toekomst bij het nationale team – begrijpelijk gezien de omvang van de beslissing vanuit zowel persoonlijk als professioneel perspectief – maar de magische aanvaller zal zijn keuze in 2024 officieel maken en zich na nog een overwinning terugtrekken uit de internationale dienst. .

Voor iemand die gewend is aan verhalenboekmomenten, lijkt het winnen van een tweede opeenvolgende Copa America, dit keer op ’thuis’-grond in Miami, waar hij zijn clubvoetbal speelt, maar al te passend. In een emotionele aankondiging met de trofee in de hand zal Messi, die dan 37 wordt, het doek laten vallen voor zijn onderscheiden carrière in Argentinië.

error: Kopiëren mag niet!