Gakpo steunt Liverpool-aanvallers om in te vallen voor Salah tijdens afwezigheid van AFCON

Cody Gakpo van Liverpool heeft vertrouwen in het aanvalsspel van het team tijdens de afwezigheid van topscorer Mohamed Salah, die deel zal nemen aan de Africa Cup of Nations. Met doelpunten van Darwin Nunez en Diogo Jota in de recente 2-0 overwinning op Burnley, en met Gakpo zelf die al zeven keer heeft gescoord dit seizoen, gelooft hij dat de aanval van Liverpool de vuurkracht heeft om Salah’s afwezigheid op te vangen. Aanvoerder Virgil Van Dijk onderstreept het belang van doelpunten van de voorhoede en prijst Gakpo’s prestaties. Aangezien Liverpool afhankelijk zal zijn van spelers zoals Nunez en Jota, evenals van Gakpo zelf om doelpunten te maken, benadrukt Van Dijk dat iedereen een stap verder moet zetten om de afwezigheid van Salah op te vangen. Met de drukke feestdagenperiode van het Engelse voetbal geniet Gakpo van de snelle opeenvolging van wedstrijden, waarbij hij het belang benadrukt van het vermogen om op diverse manieren wedstrijden te winnen.

error: Kopiëren mag niet!