BREAKING: Abu Ubaida sprak op Al Jazeera!

– Noch Netanyahu, noch zijn regering, noch de zionisten in het Witte Huis, kunnen één enkele soldaat (gevangene) bevrijden die vastgehouden wordt door de Qassam Brigades, en de mislukte operatie om een zionistische gevangene te bevrijden heeft dat bewezen.

 • De bezetting blijft blinde wraak nemen op burgers en infrastructuur vernietigen in een barbaarse, afschuwelijke oorlog die de enige prestatie is die de bezettingsleiders prijzen.
 • Binnen tien dagen na de hervatting van de gevechten waren de rebellen in staat de bezettingsmacht in de oude en nieuwe invasiegebieden aan te vallen.
 • Nadat onze moedjahedien de gestationeerde vijandelijke troepen hadden benaderd, waren onze moedjahedien in staat om meer dan 180 militaire voertuigen geheel of gedeeltelijk te vernietigen in de gebieden Al-Shuja’iyya, Al-Zaytoun, Sheikh Radwan, Jabalia-kamp, Beit Lahia, ten oosten van Deir Al-Balah, en ten oosten en noorden van Khan Yunis, ten zuiden van de Gazastrook.
 • Onze Mujahideen vielen de binnenvallende troepen aan met Al-Yassin-granaten, stroboscoop- en guerrilla-actieladingen.
 • We voerden verschillende specifieke operaties uit voor de binnenvallende strijdkrachten buiten deze strijdkrachten. Deze operaties varieerden van het opzetten van hinderlagen en het confronteren ervan met machinegeweren, individuele bommen en tunnelstraalpijpen met boobytraps, en het opsluiten ervan in vooraf voorbereide vallen, naast sluipschutteroperaties.

-Onze operaties resulteerden in bepaalde slachtoffers onder de bezettingsmacht, en de meeste van onze strijdkrachten keerden veilig terug naar hun strijdkrachten.

 • We waren in staat de binnenvallende troepen te treffen met mortiergranaten en een raketwerpersysteem, en we bombardeerden onze bezette steden met tientallen raketaanvallen.
 • Wij herhalen dat wat de agressie tot stand brengt vernietiging en willekeurige moord is. De vijand heeft gefaald in het noorden en zuiden van de Gazastrook, en zal blijven falen wanneer hij een ander gebied binnendringt.
 • De standvastigheid van onze moedjahedien in het veld en het toebrengen van zware verliezen door de vijand zullen voortduren, zo de Almachtige God wil.
 • De tijdelijke wapenstilstand bewees onze waarheid, en de vijand loog, en de wapenstilstand bewees dat geen van de gevangenen van de vijand niet was vrijgelaten, en ook niet zou worden vrijgelaten, behalve door middel van een uitwisseling.
 • We demonstreerden aan de vijand en vriend de goede behandeling die onze gevangenen kregen, in tegenstelling tot het sadisme waarmee onze gevangenen in de bezettingsgevangenissen te maken kregen.

– Het herhaalde opscheppen van de vijand over de aankondiging van het doel om het verzet in Gaza te elimineren, is een doel voor de lokale consumptie van het extreemrechtse publiek. Als de bezetting Hamas in Gaza kon elimineren, was ze dan ook in staat Hamas op de bezette Westelijke Jordaanoever en in Jeruzalem te elimineren?!

 • De bezetting krijgt nog steeds pijnlijke klappen op de Westelijke Jordaanoever, waarvan de laatste een paar dagen geleden in Jeruzalem was, en wat gaat komen is groter.
 • We roepen de strijders van ons volk overal ter wereld, de vrije mannen van onze natie en degenen die de bezetting over de hele wereld afwijzen, op om zich te mobiliseren om op de vijand te reageren door te vechten, te demonstreren en de slaap van de vijand te verstoren. Er zit niets goeds in degenen die de misdaden van de bezetting tegen ons volk en onze burgers blijven gadeslaan en proberen hen te verdrijven.
 • De holocaust van de vijand heeft tot doel de kracht van ons verzet te breken, maar wij zijn Gods lot en we vechten op ons land in een heilige strijd die tegen ons geschreven is omdat we het gezicht van deze barbaarse bezetting hebben beledigd.
 • We hebben geen andere keuze dan in elke wijk, straat en steeg de strijd aan te gaan met deze barbaarse bezetter.
 • Onze moedjahedien maken het goed en hun gelederen zijn samenhangend en sterk, en duizenden van onze moedjahedien wachten nog steeds op hun beurt om te vechten.
 • De getuigenissen van onze moedjahedien die terugkeren van de slagvelden bevestigen de kracht van hun vastberadenheid en moreel, en de omvang van de nederlaag van het moreel van onze vijand.

error: Kopiëren mag niet!