De droom van Shah Rukh Khan werd eindelijk werkelijkheid

Een oude video van Shah Rukh Khan’s manifestatie van het lopen over de rode loper met zijn dochter Suhana Khan duikt weer op op internet. Shah Rukh Khan is een trotse vader nu zijn lieve dochter Suhana Khan eindelijk de showbizz is binnengestapt. 

De officiële lancering van Suhana in films, aangezien haar debuutfilm, The Archies, op Netflix is ​​gestreamd. Geholpen door Zoya Akhtar, speelt de film een ​​cast van nieuwelingen en sterrenkinderen, zoals Sridevi’s dochter Khushi Kapoor, Amitabh Bachchan’s kleinzoon Agastya Nanda, Vedang Raina, Mihir Ahuja, Yuvraj Menda en Dot. 

Onlangs organiseerden de makers van The Archies een grote première van de originele Netflix-film, waarin te zien is wie van de industrie aanwezig was. Het was niet alleen getuige van het samenkomen van de hele Bachchan en Nanda parivaar, maar ook van SRK die liep met de hele Khan-daan, inclusief Gauri Khan, Aryan Khan, AbRam Khan en SRK’s schoonmoeder Savita Chibber. Kort nadat de foto’s van Khan-daan uit de première van The Archies op het internet verschenen, bracht een van de grootste fanclubs van Shah Rukh Khan een oude clip opnieuw uit die om allerlei goede redenen de ronde doet op social media.  

Tijdens het evenement zette Suhana Khan de rode loper in vuur en vlam toen ze koos voor een rode bodycon glanzende jurk met een diepe halslijn. In de oude video, die nu viraal is gegaan, manifesteert SRK hetzelfde moment waarop ze over de rode loper loopt met haar lieve dochter in een jurk in dezelfde kleur. 

Het fragment is afkomstig van de 56e Filmfare Awards, waar hij twaalf jaar geleden de prijs voor ‘Beste Acteur’ ontving voor zijn film My Name Is Khan. In zijn dankwoord onthulde hij dat hij met zijn dochter Suhana over de rode loper wilde lopen, gekleed in een rode jurk, maar dat het niet goed met haar ging.  Later snijdt de video naar SRK die naast haar meisje in een rode jurk loopt op de rode loper van de première van The Archies. 

error: Kopiëren mag niet!