Wie zijn neus schendt, schendt zijn aangezicht

Citaat: Wie zijn neus schendt schendt zijn aangezicht. Wie toelaat dat derden hun nationale symbool en instituten schofferen en beledigen, is de grootste vijand van het  land. Dat zijn de grootste vernietigers  van het land . Einde citaat

Onnozelheid .

De menselijke verbeeldingskracht 6-nov-2020. (Dagblad Suriname)

Citaat: Let wel nog geen jaar terug heeft de huidige president toen vanuit de oppositie, landen, buitenlandse internationale monetaire financiële instituten gevraagd de Surinaamse regering in financieel opzicht niet te ondersteunen.

Kijk nu eens naar het beeld en het etiket dat over ons land wordt geschetst en opgeplakt door deze politicus. Overigens geen prettige gewaarwording.

Dit alles heeft alleen maar als doel ons land Suriname schade  te berokkenen, te isoleren en van de wereldgemeenschap en van de economisch financiële wereldkaart te doen verdwijnen om dan ons volk letterlijk te doen verarmen.

Jammer, maar in deze fase zijn we beland enkel en alleen vanwege onze onnozelheid! Lagi maniri. Einde citaat. 

Saju prani dat jo oost.

Meneer de president,wat ervaart u nu! De menselijke verbeeldingskracht is vaak te groot om zulke denkfouten te vermijden en te klein om ze te herkennen.

Senioren burger

Edire Castelen.

error: Kopiëren mag niet!