Koffee with Karan 8 met gasten Kiara Advani en Vicky Kaushal 

Opgelet mensen, Karan Johar is terug met de nieuwste Koffee-promo en zegent de chatshow met hun aanwezigheid deze week: Lust Stories co-sterren Kiara Advani en Vicky Kaushal of zoals presentator Karan Johar het zegt: “de schoonheid en de Bahadur” (Vicky Kaushal speelde onlangs in de biografische dramafilm Sam Bahadur). 

Afgaande op de promo belooft de recente aflevering drama, onthullingen en neemt de kijkers mee op een wervelende reis om de twee beroemdheden van dichtbij te leren kennen. De twee over wiens persoonlijke leven de afgelopen seizoenen op de bank veel werd gesproken, lieten wat meer licht schijnen op hun leven na het huwelijk. Een van onze favoriete segmenten is het segment waarin Karan vermeldt dat Vicky Kaushal voor het laatst samen met Kiara’s huidige echtgenoot, Sidharth Malhotra, te zien was. 

Hij vervolgt: ‘De laatste keer dat ik Vicky interviewde, was hij bij je man.’ Als reactie daarop bloost Kiara en zegt: “Toen Sid voor die aflevering kwam, waren we net terug uit Rome, waar hij mij ten huwelijk vroeg.” Vicky zegt dan: “Hij speelde het heel goed.” We kregen ook een paar glimpen te zien van de twee sterren die de hook-steps van sommige Bollywood-nummers uitvoerden. We kunnen Kiara ook horen zeggen: “Is dress mein itna hi hoyega (ik kan maar zoveel doen in deze jurk).” 

De promo werd door Karan Johar gedeeld op zijn Instagram-feed met het onderschrift: “De schoonheid en de bahadur zijn allemaal openhartig als ze de koffie kouch nemen in de nieuwe aflevering van #KoffeeWithKaranS8!.”

error: Kopiëren mag niet!