Vuilophaal wordt hervat na toezegging dat betalingen aan aannemers zijn gestort

De onderdirecteur Afvalbeheer van het ministerie van Openbare Werken, de heer Jason Gummels, heeft de redactie van Dagblad Suriname laten weten, dat de vuilophaal vandaag, maandag 4 december, en morgen, is hervat. 

Er heeft een gesprek plaatsgevonden met de aannemers die zijn belast met de vuilophaal, waarin hen is medegedeeld dat stortingen van achterstallige betalingen door het ministerie van Financiën en Planning zijn verricht en dat daarop vertrouwd moet worden.

De aannemers hadden een ultimatum gesteld tot 15 december. Maar, nu ze hebben vernomen dat betalingen zijn overgemaakt en dat zij daarop kunnen vertrouwen, hervatten ze het werk weer.

Het is niet voor het eerst dat de aannemers zich gedwongen zagen de vuilophaal te staken vanwege achterstallige betalingen. Medio april dit jaar hadden ze ook de werkzaamheden tijdelijk stilgelegd vanwege achterstallige betalingen door de overheid. Ook toen werd het werk na een dag alweer hervat.

PK

error: Kopiëren mag niet!