Verdachte van diefstal auto zijspiegel in Nieuw-Nickerie op heterdaad betrapt

De verdachte T.S. is donderdag 30 november kort na diefstal van een zijspiegel van een auto door de politie van het bureau Nieuw-Nickerie aan de H.N. van Dijkstraat in Nieuw-Nickerie aangehouden.

Een getuige betrapte de verdachte op heterdaad toen hij de zijspiegel van een auto die op de parkeerplaats van een supermarkt aan de D.C.B.J. Parabirsinghweg in het district Nickerie stond geparkeerd, wegrukte. De getuige schakelde de politie in, die vervolgens de zijspiegeldief enkele straten verder in de boeien sloeg. 

Het onderzoek van de politie heeft uitgewezen, dat de eigenaresse van het voertuig leerkracht van beroep is en dagelijks haar auto op de parkeerplaats parkeert, waarna zij met de bus richting Coronie gaat waar zij les verzorgd op een school.   

Het vermoeden bestaat dat de verdachte de gangen van de leerkracht moet hebben gevolgd en op 30 november de zijspiegel van de auto met een schroevendraaier heeft losgemaakt en weggerukt.

De zijspiegel en de schroevendraaier zijn hangende het onderzoek in beslag genomen, waarna de verdachte ter voorgeleiding werd overgebracht naar het politiebureau. 

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!